Krepšelis

Prekių krepšelis

Prekių kiekis: 0

Prekių suma:

€ 0,00 (0)

  • Prekės nėra
  • Prekės nėra
  • Prekės nėra
  • Prekės nėra
  • Prekės nėra
Prekių krepšelis (0) Peržiūrėti

Kaina

Geriausi pasiūlymai

Virtuvės kombainai | Smulki virtuvės technika smulkinimui ir pjaustymui

Prekių 1-2475
24 48 96

1 2 3 4

1 2 3 4

Kaip išsirinkti | Virtuvės kombainai

Svarbiausia virtuvinio kombaino savybė – jo galingumas. Kuo prietaisas galingesnis, tuo lengviau susidoros su didesne darbo apimtimi ir su kietesniais maisto produktais. Galingumas tiesiogiai susijęs su kaina – kuo galingesnis, tuo brangesnis. Rekomenduojama įsigyti bent 700W galingumo virtuvinį kombainą, kitu atveju įrenginys gali turėti problemų su kietos tešlos minkymu ar mėsos malimu. Galingesni įrenginiai dažniausiai turi kelis darbo greičius, tad su galingu kombainu galima atlikti ir mažiau galingumo reikalaujančius darbus.
Jei pasirinktas įrenginys atlieka ne visas virtuviniam kombainui būdingas funkcijas, verta išsiaiškinti, ar su juo įmanoma naudoti daugiau darbų atliekančius priedus.
Kombaino peiliai turėtų būti pagaminti iš nerūdijančio plieno.
Išskyrus pjaustymo peilius, visas kitas virtuvinio kombaino dalis galima plauti indaplovėje. Geriau, kad įrenginys turėtų kuo mažiau dalių, bus paprasčiau jį išrinkti ir sudėti.
Renkantis virtuvės kombainą svarbiausia nuspręsti, kokios jo funkcijos yra reikalingos. Būtiniausios gero kombaino funkcijos: smulkinimas peiliais, pjaustymas disku, sulčių spaudimas, plakimas, tešlos minkymas.
Standartiškai į komplektą įeina du peiliai. Vienas skirtas mėsos malimui ir daržovių bei vaisių kapojimui ar smulkinimui stambiais gabalais. Kitas peilis veikia kaip maišytuvas ir skirtas košelių, pudingo, trintos sriubos, kitų produktų, kuriuos reikia gerai susmulkinti, gaminimui.
Įrenginys dažniausiai turi vieną arba du diskus, kurių pagalba galima tarkuoti bulves ir griežinėliais, šiaudeliais ar kitomis formomis pjaustyti daržoves bei vaisius. Pjaustomų formų įvairovė priklauso nuo diskų kieko, o kiekis priklauso nuo įrenginio modelio.
Dažniausiai galima spausti sultis iš citrusinių vaisių, bet brangesni modeliai turi priedus, kurių pagalba sultis galima spausti ir iš daržovių.
Plaktuvėlis skirtas grietinėlei, kiaušiniams, įvairiems mišiniams. Plaktuvėlio nerekomenduojama naudoti pyragų tešlai, ją geriau apdoroti su minkymo priedu.
Tešlos minkymo laikas priklauso nuo įrenginio galingumo.
Populiariausi šių gamintojų virtuvės kombainai: KitchenAid, Kenwood, Bosch, Philips.