Krepšelis

Prekių krepšelis

Prekių kiekis: 0

Prekių suma:

€ 0,00 (0)

  • Prekės nėra
  • Prekės nėra
  • Prekės nėra
  • Prekės nėra
  • Prekės nėra
Prekių krepšelis (0) Peržiūrėti

Kaip išsirinkti virtuvinį kombainą - į ką kreipti dėmesį

 

 

Jei jau apsisprendėte, kokias funkcijas turi turėti virtuvės kombainas, tuomet galima rinktis konkretų modelį. Greičiausiai lyginsite kelis panašius įrenginius, tad atkreipkite dėmesį į šiuos dalykus: 

  • Galingumas. Ši savybė yra pati reikšmingiausia. Kuo prietaisas galingesnis, tuo lengviau jis susidoros su didesne darbo apimtimi ir su kietesniais produktais. Galingumas labai susijęs su kaina – kuo galingesnis, tuo brangesnis. Rekomenduojama įsigyti bent 700W galingumo virtuvinį kombainą, kitu atveju įrenginys gali turėti problemų su kietos tešlos minkymu ar mėsos malimu. Galingesni įrenginiai dažniausiai turi kelis darbo greičius, tad su galingu kombainu galėsite atlikti ir mažiau galingumo reikalaujančius darbus.

  • Išmatavimai. Viena iš svarbiausių savybių šio įrenginio savybių yra išmatavimai. Tikrai nesinori virtuvėje turėti didelį prietaisą, netelpantį nei į vieną spintelę. Tad prieš perkant reikia labai gerai įsivaizduoti norimus išmatavimus, o dar geriau – tiesiog išsimatuoti virtuvinio kombaino laikymui skirtą vietą. Įvertinkite, kad jis sveria gana nemažai, tad jį dėti į sunkiai prieinamą vietą nerekomenduojama.

  • Priedai. Jei perkate įrenginį, kuris atlieka ne visas virtuviniam kombainui būdingas funkcijas, pasiteiraukite, ar su juo įmanoma naudoti daugiau darbų atliekančius priedus. Gal dabar jums reikia mažiau funkcijų, o ateityje norėsite, kad jis papildomai dar spaustų sultis ar tarkuotų bulves.

  • Valymas. Išskyrus pjaustymo peilius, visas kitas dalis galima plauti indaplovėje. Geriau, kad įrenginys turėtų kuo mažiau dalių, bus paprasčiau jį išrinkti ir sudėti. Dubenį ir maišytuvą patogu valyti su pačiu kombainu. Tiesiog įpilkite į jį vandens bei valymo skysčio ir įjunkite.

  • Peiliai. Jie turėtų būti pagaminti iš nerūdijančio plieno. Smulkinant peiliais rekomenduotina naudoti pulsavimo mygtuką. Jo pagalba lengviau reguliuosite apdorojamo produkto smulkumą.

  • Tiekimo vamzdis. Kuo platesnis, tuo geresnis. Jei pjaustomas nedidelio skersmens produktas ir jis per laisvai juda tiekimo vamzdyje, rekomenduotina vamzdį susiaurinti, į jį įdedant specialų priedą.

  • Maišytuvo indas. Tikrai verta rinktis nedūžtamą maišytuvo indą. Taip pat naudinga, jei jis neturi metalinių dalių, tuomet prireikus susmulkintą maistą kartu su indu galėsite dėti tiesiai į mikrobangų krosnelę.

  • Dubenėlis. Didelės talpos indas leidžia vienu metu apdoroti didelį kiekį produktų, pvz., iki 2 l sriubos, 1.7 kg tešlos ar 7 kiaušinių baltymų. Tai tikrai naudinga ruošiant maistą dideliam žmonių skaičiui.



P.S. Į kombainą rekomenduojama dėti bent iki 80 ˚C atvėsusius skysčius ir produktus, kitu atveju galima pažeisti įrenginio dalis.


Taip pat skaitykite:


Užduok klausimą:

Produktai: